BC Letnja Liga 2019

BC Letnja Liga 2019 je takmičarski projekat zamišljen da se prvenstveno novi članovi kluba uvedu u takmičarski sistem kroz redovne treninge i edukaciju a istovremeno predstavlja izborno takmičenje za određivanje sastava ekipa PK Black Code za predstojeći KUP VOJVODINE koji će se održati u septembru mesecu tekuće godine. Razigravanje je svakog utorka od 20.00 časova u prostorijama Kluba, ul.Mileve Marić br.7.

Sistem takmičenja je osmišljen tako da će aktivni članovi kao i novi takmičari imati priliku uvek da igraju u svojoj konkurenciji, pri čemu takođe imaju šansu za napredak u kvalitetu gađanja.

Osim za redovne i aktivne članove kluba, vrata su otvorena i svim ostalim sugrađanima (obavezna je ranija prijava i najava dolaska preko tel.) da nas posete i učestvuju na našim redovnim treninzima, a ukoliko se poveća brojnost učesnika, moguća je i opcija otvaranja još nekog termina u toku nedelje..

U sklopu ovog takmičenja odigraće se ukupno 20 mastersa (u zavisnosti od broja učesnika,najviše po dva mastersa), steel , 501 DO, Bergerov sistem u dve grupe (Grupa A razigrava na 4 dobijena lega a slabije rangirana Grupa B razigrava na 3 dobijena lega.. Po završetku svih mečeva, iz Grupe A ispada onoliko takmičara koliko će ih za sledeći masters popuniti iz Grupe B..itd..). Sastav grupa određuje ukupno stanje na tabeli.

Овај унос је објављен под Ostala pikado takmičenja, Vesti. Забележите сталну везу.