Kup Gradova i Vojvodina Open II – 04.12.2016

Kup Gradova i Vojvodina Open II će se održati u Novom Sadu u Mega Rodi, Temerinska 50 sa početkom u 11.00h (Kup Gradova ) i 15.00h (Vojvodina Open II).

Iako su ranije planirane ove aktivnosti, sredstva za ova takmičenja su uplaćena tek juče pa smo odmah krenuli u organizaciju i obaveštenja a mišljenja smo da imamo dovoljno vremena da sve pripreme završimo uz molbu da i Vaše prijave stignu blagovremeno i u propisanom roku. S obzirom da će osam klubova učestvovati na ovogodišnjem Kupu Srbije u Bečeju, praktično nam se otvorio slobodan takmičarski dan za sve one koji nisu bili privilegovani među ovih 32 takmičara koji učestvuju na Kupu Srbije.

Što se tiče Kupa Gradova ,ograničen je broj ekipa (najviše 8) tako da molimo sve one koji planiraju svoj grad predstaviti na ovom Kupu to učine što pre slanjem prijave preko naše zvanične stranice u odeljku KONTAKT a prijava treba da sadrži ime grada i spisak takmičara uz uslov da su svi prijavljeni takmičari iz Grada koji predstavljaju. Imena svih ovako prijavljenih takmičara će se po automatizmu uneti u spisak takmičara i za Vojvodina Open. Kotizacije za Kup Gradova nema a nagrada za 1. mesto je takmičarska meta Blade4

Vojvodina Open II je pojedinačno takmičenje u klasičnom pikadu a osim učesnika iz Kupa Gradova mogu se prijaviti i takmičari kao pojedinci ali isključivo preko naše stranice i to u odeljku KONTAKT u kom treba da navedu tačni ime i prezime, mail adresu za potvrdu prijave, Vojvodina Open II i Prijava.

Ogledni primer prijave:

Nakon toga će se ime prijavljenog takmičara naći na spisku prijava koji ćemo uredno ažurirati na sajtu VPF.
Kotizacije za pojedinačno prvenstvo iznose 600,00 RSD (5 evra) i sav prihod ide u nagradni fond.

Osim novčanih nagrada za prvih 8 takmičara koje su procentualno raspoređene, podeliće se diplome i pehari (za prva 4) i diplome i medalje (za plasman od 5 do 8 mesta).

Svim učesnicima obezbeđena je hrana u vidu toplog obroka (juneći gulaš, testenina, salata, hleb).

Mirnu ruku i dobar uspeh kao i dobro druženje vam želi Vojvođanska pikado federacija!

Ovaj unos je objavljen pod Vesti. Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor