Prvenstvo Vojvodine u pikadu

VPF baner

Odigravanjem II kvalifikacionog turnira i I kola ekipnog prvenstva, dana 17.01.2016 godine, nastavilo se zvanično prvenstvo Vojvodine u klasičnom pikadu pod radnim nazivom „Profy darts liga“. Takmičenje je održano u novom prostoru, u holu marketa Mega Roda u Novom Sadu i na zadovoljstvo svih učesnika zbog uslova za takmičenje ali i dobre posete publike koja je imala po prvi put šansu da se upozna sa pikado sportom, viđeni su lepi i precizni rezultati takmičara.

U ekipnom delu najviše uspeha je imao pikado klub VILAGE iz B.P.Sela koji je odmah na startu prvenstva ostavrio obe pobede i zauzeo prvo mesto na tabeli dok su u pojedinačoj konkurenciji takmičari iz PK Vilage, PK Black Code i PK Gerila pokazali najviše imajući svoje predstavnike u polufinalu.

MojNOVISADcom_27Sep2015_NoviSad_5655

U nezvaničnoj disciplini „Darts Record 2016“ koja takmičarima služi najviše kao generalna provera preciznosti, najuspešniji su bili takmičari iz PK Black Code postavljajući najveću „dužinu niza“ broj 20 na 6 pogodaka (Dimitrijević Predrag) i broj 19 na takodje 6 pogodaka (Terek Vladimir) dok su čak tri takmičara (Rigo Florian, Opačić Josip i Bata Jožef) ostala na 2 pogotka u nizu kad je centar u pitanju..

Nastavak prvenstva je 07.02.2016 godine na istom mestu sa početkom u 14.00h.

REZULTATI 17.01.2016 

 

Овај унос је објављен под Vesti. Забележите сталну везу.

Оставите одговор