Czech Open 2015

Prag4

Od 20-22 novembra 2015 godine u Hotelu Piramida u Pragu održano je otvoreno prvenstvo Češke u klasičnom pikadu koje je okupilo preko 1000 takmičara iz  20 evropskih država za seniore i juniore u muškoj i ženskoj konkurenciji. Petnaestak takmičara iz Srbije , među kojima su nastupila i tri predstavnika našeg kluba su imali priliku da provere svoju formu i naprave neke rezultate od kojih posebno izdvajamo visoko 9. mesto našeg para Šakota Ognjen/Babić Aco koji su od 215 takmičarskih parova uspeli da naprave dobar plasman pobedivši četiri ekipe i to iz Severne Irske, Velsa, Škotske a zatim i jak domaći češki par što ih dovodi do pobednika u grupi i svrstava među 16 najboljih parova.
Nakon toga sledi težak meč protiv vrlo motivisanih danaca Hansen/Andersen i posle nekih propuštenih šansi ne uspevaju da se probiju u četvrtfinale izgubivši 4:2.
Ostaje žal za propuštenim prilikama ali i zadovoljstvo stečenim iskustvom i pokazanom igrom.

Rezultati parova:

CZECH OPEN 2015 – MEN PAIRS 22.11.2015
THE FINALS – CZECH OPEN 2015 – MEN PAIRS 22.11.2015

U konkurenciji ženskih parova, tim iz Srbije Tamara Milić/Đurđina Mišćević takođe pokazuju lepo gadjanje u prva dva meča a zatim gube od izuzetno motivisanog para Stoop/Rudin iz Švajcarske i tako ostaju na plasmanu medju 16 najboljih ženskih parova.

THE FINALS – CZECH OPEN 2015 – LADIES SINGLES 21.11.2015

Glavni takmičarski dan u subotu 21.11. obeležava meč drugog kola našeg člana Siniše Mijatovića koji nakon dobre igre prolazi engleskog takmičara u prvom kolu a zatim se u meču protiv skorašnjeg svetskog prvaka u WDF konkurenciji Scott Waites-a pokazuje kao vrlo „tvrd orah“ i uz malo sreće moglo je da usledi pravo iznenadjenje turnira jer je prvi nosioc glavnog turnira bio poprilično „uzdrman“ nekim dobrim potezima našeg pulena koji ipak sa 4:2 pobedjuje i prolazi u dalje takmičenje.Prag2

Istog dana u konkurenciji žena, Tamara Milić iz Beograda i Đurđina Mišćević iz Apatina ostvaruju lep plasman medju 32 takmičara u konkurencii dama a od rezultata prvog takmičarskog dana izdvajamo rezultat Babića koji nakon tri dobijena meča, gubi meč za prolaz medju 16 takmičara Warm Up turnira.
Prag3Prag120151121_144403

Ostale fotografije iz Praga mogu se pogledati u GALERIJI 

Овај унос је објављен под Vesti. Забележите сталну везу.

Оставите одговор